• Een rijk en gevuld leven, maar zou je er meer van willen genieten?

  • Houd je met moeite alle ballen in de lucht?

  • Vind je het lastig te ontspannen?

  • Leef je veel voor anderen en weinig voor jezelf?

  • Wil je graag vormgever zijn van je leven in plaats van volger?

  • Wil jij dat komend jaar jouw jaar wordt?

Meld je aan voor de Gratis Kennismaking

Project IK

ONLINE BESCHIKBAAR VANAF JULI 2019
DE GROEPSTRAINING VANAF JANUARI 2019

Dit wordt jouw jaar!

Als je zo naar de ingrediënten van je leven kijkt, zou je kunnen zeggen: Wat heeft die het toch goed!’. Een gezellige familie, een mooi gezin, een geweldige baan en een rijk en gevuld leven! Maar in de praktijk voelt je dit niet zo en ervaar je dat je regelmatig achter de feiten aanloopt, het je veel energie kost om alle ballen in de lucht te houden en merk je dat je te weinig energie hebt en meer sombert dan je zou willen.

Jij in je kracht!

Project IK is de online mindset training van Smoorverliefd.com waarmee jij als vrouw 100% terug in je kracht gezet wordt  om vanuit meer waardering, grip en geluk, je een andere blik op jezelf, je omgeving en je leven te vormen én van daaruit ook anders te gaan handelen. Hier vandaan kan het niet anders dan dat je meer geluk en succes in je leven gaat ervaren. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je de lessen die je moet leren, ook daadwerkelijk leert. Maar wel op een positieve manier die je energie geeft om de juiste stappen ook daadwerkelijk te zetten.

Met het programma van Project IK leer jij je eigen gedachten, gedrag en leven opnieuw vorm te geven dan wel te finetunen.  Het online mindset  programma duurt 10 weken, waarbij je iedere week aan de slag gaat met een nieuw thema. Over de manier waarop kunnen we niet al te veel zeggen:  Je moet het gewoon ervaren! Vele vrouwen gingen je voor! Zij haalden stuk voor stuk veel winst uit dit programma. Lees hier hun ervaringen!

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Veranderen gaat veel makkelijker als je je gesteund voelt door je omgeving. Dit vind je terug in de opdrachten van ons online mindset programma en de besloten Facebook community waar je als deelneemster van het programma onbeperkt toegang tot hebt en je jouw ervaringen kunt delen. Ook worden hier inspirerend thema online bijeenkomsten gehouden.

PROJECT IK IS VANAF JANUARI 2019 VOOR DEELNAME IN GROEPEN BESCHIKBAAR. ONLINE PAS VANAF JULI 2019.