Project IK2018-07-15T15:46:54+00:00
  • Ben je pas gescheiden?

  • Of ben je na een lang relatie weer alleen?

  • Vind je het lastig de draad weer op te pakken?

  • Wil je graag weer van jezelf en je leven te genieten?

  • Wil je graag de vormgever willen zijn van je deze nieuwe fase in je leven?

Meld je aan voor de Gratis Kennismaking

Project IK

BESCHIKBAAR VANAF DECEMBER 2018

Zo hervind en herpak je jezelf na een scheiding

Jezelf herpakken na een scheiding is misschien wel één van de grootste uitdagingen in een mensenleven. Misschien ben jij degene die de knoop doorgehakt hebt? Of is het je min of meer overkomen? Zelfs als je samen op een goede manier een relatie hebt beëindigd, blijft een scheiding immens pijnlijk en gaat deze altijd gepaard met een vorm van rouw.

Project IK is de online mindset training van Smoorverliefd.com waarmee jij na een scheiding of break-up weer terug in je kracht gezet wordt om vanuit meer waardering, grip en geluk, je scheiding daadwerkelijk achter je te laten en opnieuw geluk en succes in je leven te ervaren. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je de lessen die je moet leren uit je eerdere relatie en de scheiding, ook daadwerkelijk leert.  Op deze manier kun je zelfs deze pijnlijke ervaring op een goede manier achter je laten.

Met het programma van Project IK leer jij je eigen gedachten, gedrag en leven opnieuw vorm te geven dan wel te finetunen.  Het programma duurt 10 weken, waarbij je iedere week aan de slag gaat met een nieuw thema. Over de manier waarop kunnen we niet al te veel zeggen:  Je moet het gewoon ervaren! Vele vrouwen gingen je voor! Zij haalden stuk voor stuk veel winst uit dit programma. Lees hier hun ervaringen!

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Veranderen gaat veel makkelijker als je je gesteund voelt door je omgeving. Dit vind je terug in de opdrachten van ons online mindset programma en de besloten Facebook community waar je als deelneemster van het programma onbeperkt toegang tot hebt en je jouw ervaringen kunt delen. Ook worden hier inspirerend thema online bijeenkomsten gehouden.

LET OP PROJECT IK IS BESCHIKBAAR VANAF MEDIO DECEMBER 2018